Guió

Polònia

Durant la temporada 2022/2023 (la 18a), vaig formar part de l’equip de guió d’aquest programa d’sketchs de TV3.

Serveis Mínims (SER Catalunya)

Magazín d’humor de SER Catalunya on vaig ser guionista i seccionista. Es feia els festius entre setmana durant l’any, Nadal, juliol (mig) i agost. Sobretot el que feia era parlar sobre coses que anava trobant per internet, i aquí hi entren temes com:

Viatges de merda. Durant l’estiu tothom va a llocs fantàstics. Jo, com que he de treballar, faig un viatge cada setmana als llocs més estranys del planeta, els que valen menys la pena.

Viatges de merda – 20/08/2019

Notícies que m’indignen. No les més destacades, les més importants o les que tenen més impacte mediàtic, sinó les que em surten a mi de les parts nobles quan em poso a fer el guió.

Merda d’internet – 01/11/2018

Conspiranoies. M’encanta parlar de fets paranormals, conspiracions i del quocient intel·lectual dels que hi creuen.

Conspiranoies – 30/07/2019

També m’agrada fer experiments estranys, com el ‘Tràiler de la setmana’. Cada dia faig gravar unes frases sense aparent connexió al convidat o convidada. Els divendres s’ajunten i es fa un tràiler cinematogràfic molt absurd.

Tràiler de la setmana – 10/08/2018

Tinc altres talents, com el de compositor (mentida). Vaig utilitzar-lo pel Trap de Serveis Mínims, que va servir per tancar temporada d’estiu del 2018.

Trap de Serveis Mínims – 31/08/2018

Bac Up (Ràdio Flaixbac)

Des del juny de 2019 fins el juliol de 2020 (quan es va acabar el programa) vaig fer una secció setmanal al programa Bac Up de Ràdio Flaixbac, amb Xavi Segú. Era el Noticiari Innecessari, on explicava les notícies que no necessitaveu saber.

Noticiari Innecessari – 06/06/2019

Documents Auditius

Tothom té un podcast, i aquest és el nostre. Creat per Norbert Palazón, Albert Ramírez i jo mateix, Documents Auditius és un programa d’sketchos molt peculiar. Volíem recuperar la ficció sonora i l’humor en format sketch a la ràdio, però ho vam voler adaptar als nous temps. Per això, escrivim i locutem converses de WhatsApp en format àudio de situacions molt boges i, a vegades, absurdes.


Problemes del Primer Món (SER Catalunya)

Amb aquest programa, creat per Gemma Ortís, Carlos Villafranca i jo, vam guanyar els Premis Idea Ràdio 2017, que dona SER Catalunya als formats més innovadors.

Problemes del Primer Món – Pilot