Ràdio

Serveis Mínims (SER Catalunya)

Magazín d’humor de SER Catalunya on sóc guionista i seccionista (no sé si existeix la paraula, però ens entenem). Es fa els festius entre setmana durant l’any, Nadal, juliol (mig) i agost. Sobretot el que faig és parlar sobre coses que trobo per internet, i aquí hi entren temes com:

Viatges de merda. Durant l’estiu tothom va a llocs fantàstics. Jo, com que he de treballar, faig un viatge cada setmana als llocs més estranys del planeta, els que valen menys la pena.

Viatges de merda – 20/08/2019

Notícies que m’indignen. No les més destacades, les més importants o les que tenen més impacte mediàtic, sinó les que em surten a mi de les parts nobles quan em poso a fer el guió.

Merda d’internet – 01/11/2018

Conspiranoies. M’encanta parlar de fets paranormals, conspiracions i del quocient intel·lectual dels que hi creuen.

Conspiranoies – 30/07/2019

També m’agrada fer experiments estranys, com el ‘Tràiler de la setmana’. Cada dia faig gravar unes frases sense aparent connexió al convidat o convidada. Els divendres s’ajunten i es fa un tràiler cinematogràfic molt absurd.

Tràiler de la setmana – 10/08/2018

Tinc altres talents, com el de compositor (mentida). Vaig utilitzar-lo pel Trap de Serveis Mínims, que va servir per tancar temporada d’estiu del 2018.

Trap de Serveis Mínims – 31/08/2018

Bac Up (Ràdio Flaixbac)

Des del juny de 2019 faig una secció setmanal al programa Bac Up de Ràdio Flaixbac, amb Xavi Segú. S’anomena Noticiari Innecessari, i explico les notícies que no necessiteu saber.

Noticiari Innecessari – 06/06/2019

Problemes del Primer Món (SER Catalunya)

Amb aquest programa, creat per Gemma Ortís, Carlos Villafranca i jo, vam guanyar els Premis Idea Ràdio 2017, que dona SER Catalunya als formats més innovadors.

Problemes del Primer Món – Pilot