Xarxes

“No fas prou coses, Pau!” em dic jo mentre faig 850 coses a la vegada. Per això vaig entrar també al fascinant món del community management. Segur que el 50% dels vostres amics fa alguna cosa relacionada amb les xarxes socials, pel que intento ser més original que tots ells (segur que són boníssims, eh, però són competència).

Mr. Churchill

Sóc Comunity Manager en una petita (i fantàstica) empresa de màrqueting digital anomenada Mr. Churchill, situada en un coworking de Gràcia.

En aquests moments porto el dia a dia dels perfils de la marca d’alimentació Llet Nostra, planifico els continguts i els preparo amb les eines de disseny corresponents.

També col·laboro amb altres marques, principalment d’alimentació.

Editorial Teide

Un dels projectes més enriquidors on he pogut participar és començar les xarxes socials d’una de les editorials de llibres de text amb més renom d’Espanya. Des del gener de 2021, i seguint una estratègia en la que vaig col·laborar a dissenyar, porto Instagram, Twitter i Facebook d’Editorial Teide.


Altres

Durant els anys, he tingut el plaer de portar les xarxes d’altres llocs. Per exemple, les del festival de cinema del cervell Brain Film Fest o les de El Dia Més Curt. Això implicava fer tota l’estratègia de comunicació digital, preparar continguts i planificar-los.

Durant els dies dels festivals, feia el seguiment en directe de tots els esdeveniments, fent una intensa feina de xarxes socials.