Xarxes

“No fas prou coses, Pau!” em dic jo mentre faig 850 coses a la vegada. Per això vaig entrar també al fascinant món del community management. Segur que el 50% dels vostres amics fa alguna cosa relacionada amb les xarxes socials, pel que intento ser més original que tots ells (segur que són boníssims, eh, però són competència).

Editorial Teide

Un dels projectes més enriquidors on he vaig poder participar va ser començar les xarxes socials d’una de les editorials de llibres de text amb més renom d’Espanya. Des del gener de 2021 i durant gairebé un any, i seguint una estratègia en la qual vaig col·laborar a dissenyar, vaig portar Instagram, Twitter i Facebook d’Editorial Teide.


Mr. Churchill

Durant 1 any i mig, vaig ser Comunity Manager en una petita empresa de màrqueting digital anomenada Mr. Churchill, situada en un coworking de Gràcia.

Vaig portar el dia a dia dels perfils de la marca d’alimentació Llet Nostra, planificar els continguts i preparar-los amb les eines de disseny corresponents.

Amb la mateixa agència, col·laborava amb altres marques.

Altres

Durant els anys, he tingut el plaer de portar les xarxes d’altres llocs. Per exemple, les del festival de cinema del cervell Brain Film Fest o les de El Dia Més Curt. Això implicava fer tota l’estratègia de comunicació digital, preparar continguts i planificar-los.

Durant els dies dels festivals, feia el seguiment en directe de tots els esdeveniments, fent una intensa feina de xarxes socials.